افتتاح پیش دبستانی و دبستان سما در شهرستان پارس آباد

معاونت سما و رئیس آموزشکده سما واحد پارس آباد گفت: «با تلاش و زحمات ریاست و مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد و سما اولین پیش دبستان پسرانه و دخترانه و دبستان هوشمند دخترانه این واحد دانشگاهی افتتاح و راه‌اندازی شد.»

دکتر داود مصطفی درباره هدف راه‌اندازی پیش‌دبستان و دبستان دخترانه سما اظهار کرد: «در راستای تحقق شعار از پیش دبستانی تا دکتری با دانشگاه آزاد اسلامی و ایجاد زنجیره پیش‌دبستان تا پیش دانشگاهی و اتصال آن به دانشگاه اقدام به راه‌اندازی این فضای آموزشی کردیم تا حداقل با وجود امکانات مناسب خدمتی هر چند ناچیز در حق مردم عزیز و فرزندان شهرستان پارس آباد کرده باشیم.»

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد با قدردانی از عوامل و دست‌اندرکاران راه‌اندازی این مجموعه بیان کرد: «این مدرسه تمام هوشمند دارای پیش‌دبستان و دبستان(اول تا ششم ابتدایی)، که دارای کارگاه کامپیوتر، اتاق نقاشی و خلاقیت، فضای ورزش و بازی، کتابخانه و نمازخانه و فضای بازی است.»

دکتر مصطفی افزود: «با توجه به مجاور بودن مدرسه در کنار مجتمع دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد و ارتباط با آن از فضاهای سالن اجتماعات، آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها و پژوهش‌سرای دانش‌آموزی می‌توان در ارتقای سطح علمی دانش‌آموزان بهره برد.»