آموزش وردپرس
خانه / دسته‌بندی نشده / پیام رئیس دانشگاه سما به مناسبت هفته کتاب و کتاب خوانی

پیام رئیس دانشگاه سما به مناسبت هفته کتاب و کتاب خوانی

نقش کتاب در انتقال دانش به مراتب فراتر از دیگر ابزارهای آموزشی است و  تاثیر آن در توسعه و پیشرفت فرهنگی جامعه انکارناپذیر است. بنا به فرمایشات مقام معظم رهبری، کتاب یکى از ارزشمندترین فرآورده‏هاى بشرى و گنجینه‏ ى بزرگترین ثروت هاى بشر، یعنى دانش و تحقیق است و دروازه‏ اى به سوى جهان گسترده ‏ى دانش و معرفت است.

در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران که بارزترین وجه هویت آن فرهنگ است، همت و کوشش در راه اعتلا و ترویج فرهنگ مطالعه، کتاب و کتابخوانی، انسانی ترین رسالت و هنر خطیر ما دانشگاهیان است. هفته کتاب و کتابخوانی فرصتی است تا ضمن تبریک از زحمات و تلاش صادقانه شما دانشگاهیان گرانقدر تقدیر و تشکر نمایم. امید است با هم افزایی توان و تلاش شما، نقش کتاب و کتابخوانی در ارتقای فرهنگی ایران اسلامی روزافزون گردد.

گفتنی هست که کتابخانه دانشگاه سما با بیش از چهار هزار جلد کتاب در موضوعات عمومی و تخصصی جهت استفاده دانشجویان و علاقمندان آماده ارایه خدمات می باشد.