شروع ثبت نام بدون کنکور برای نیمسال دوم۱۴۰۰-۱۳۹۹

دکتر ودود ولیزاده در این خصوص گفت: ثبت نام بدون کنکور در ۱۷ رشته برای نیمسال دوم تحصیلی در دانشگاه سما واحد پارس آباد آغاز شده و تا اطلاع ثانوی ادامه دارد.

وی افزود: کلیه دیپلم ها شامل (ریاضی فیزیک، تجربی، انسانی، فنی و حرفه ای و کاردانش) می توانند با مراجعه به دانشگاه سما واحد پارس اباد واقع در خیابان جهاد اقدام به ثبت نام نمایند.

رئیس دانشگاه سما واحد پارس آباد مغان در ادامه از ثبت نام رایگان خانواده شهدا و جانبازان، تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی، اعطای وام های بلند مدت شهریه و تقسیط شهریه در دانشگاه سما خبر داد و گفت: این دانشگاه همچنین در رشته های مختلف از جمله (کامپیوتر، حسابداری، نقشه برداری، امور اداری، معماری، تربیت بدنی، برق صنعتی-الکترونیک، برق الکترونیک، عمران، مکانیک، مدیریت خانواده، مربی مهد کودک، شهرسازی، رباتیک، تاسیسات مکانیکی ساختمان) دانشجو می پذیرد.