تودیع و معارفه ریاست آموزشکده سما پارس آباد

مراسم تودیع و معارفه ریاست آموزشکده سما واحد پارس آباد با حضور ریاست محترم سما استان، هیات رئیسه و کارکنان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی و آموزشکده سما،در تاریخ ۹۷/۹/۳ برگزار شد. در این جلسه از زحمات دکتر داود مصطفی تقدیر و آقای دکتر ودود ولیزاده بعنوان معاون دانشگاه و رئیس جدید این آموزشکده معرفی شد.
دکتر محمد اثنی عشری رئیس مجتمع فرهنگی آموزشی سما استان اردبیل در آیین تکریم و معارفه ریاست آموزشکده سما واحد پارس آباد مغان با اشاره به لزوم تربیت کارآفرین و نیروهای مستعد کار در دانشگاهها و مدارس اظهار کرد: مدارس سما در الگوی جدید و برنامه های مدون به مدارس کارآفرین و مهارت آموزی برای دانش آموزان و دانش آموختگان تبدیل می شود.