نشست بصیرتی اعضای کانون بسیج اساتید بمناسبت دهه بصیرت

بمناسبت دهه بصیرت و سالروز شهادت سردار سرافراز اسلام حاج قاسم سلیمانی اعضای کانون بسیج اساتید واحد نشستی برگزار کرد. دکتر ولیزاده ریاست دانشگاه سما واحد پارس اباد در این نشست که با موضوع گرامیداشت یوم الله ۹ دی و دهه بصیرت، سالگرد سردار شهید قاسم سلیمانی  به همت کانون بسیج اساتید واحد در دفتر کانون برگزار شد، گفت: بصیرت به تعبیر رهبر انقلاب یعنی «همان شمری که تا جانبازی در جنگ صفین پیش رفته است» و در همین رابطه ۹ دی فتنه ای  بود که در ایران اسلامی با هدف تخریب و از بین بردن اسلام آغاز شده بود.

رئیس دانشگاه سما واحد پارس اباد افزود: روز ۹ دی رفراندوم مجدد برای انقلاب بود. در این روز بعد از ۸ ماه فتنه فرسایشی، مردم توانسته اند این فتنه را خنثی کنند، البته این امر زمانی محقق شد که مردم عمق جنایت و خباثت آنها را در از بین بردن دین، قرآن و شعائر دینی دیدند.

دکتر ولیزاده گفت: این فتنه، هنوز تمام نشده و افرادی به دنبال برنامه هایی برای اجرای اهداف دشمن در کشور می باشند.امید است این فتنه روزی به پایان برسد و مهمترین درس از این فتنه هم رسوایی کسانی بود که مدعی دین و پیروی امام راحل بودند.

رئیس دانشگاه سما واحد پارس اباد در ادامه با گرامیداشت سالروز شهادت سردار دلها با بیان اینکه تبلور ارزش‌های ایرانی ـ اسلامی را می‌توانیم به‌ خوبی در مکتب شهید سلیمانی مشاهده کنیم، گفت: سردار سلیمانی مظهر شجاعت، شهامت، مقاومت، درایت و تیزهوشی در عرصه‌های نظامی و سیاسی، فداکاری و نوع‌دوستی بود.

وی ادامه داد: شهید سلیمانی در زمان حیاتش توانست با مقابله بی‌نظیر با داعش معادلات منطقه و بلکه دنیا را تغییر دهد و بی شک امروز هم اگر ما دنباله‌رو این مکتب باشیم می‌توانیم هم در عرصه بین‌المللی و هم در عرصه‌های ملی و رفع مشکلات داخلی خوش بدرخشیم.