دیدار هیات رئیسه واحد پارس اباد با مدیرعامل کشت وصنعت مغان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی پارس آباد به همراه روسای آموزشکده سما و مرکز اصلاندوز با مهندس محسن زاده مدیرعامل شرکت کشت و صنعت مغان و مهندس سپه معاون و عضو هیات مدیره این شرکت دیدار کرد.
دکتر پیل پایه در این دیدار با ارائه گزارش مختصری از جایگاه آموزش عالی در سطح استان و شهرستان، از امکانات و پتانسیل های علمی و پژوهشی، کارگاهها و آزمایشگاههای دانشگاه آزاد اسلامی پارس آباد به مطالبی اشاره کرد.
همچنین وی از افتتاح مرکز رشد و پارک علمی فناوری شهرستان در دانشگاه در ایام الله دهه مبارک فجر خبر داد و افزود؛ اشتغال دانشجویان و آموزش های مهارت محور و ورود مستقیم دانشجویان به بازار کار را از جمله اهداف مهم ایجاد معاونت آموزش های عمومی و مهارتی در بزرگترین مجموعه دانشگاهی در سطح مغان خواهد بود.
مهندس محسن زاده مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان در این دیدار صمیمانه، ضمن تقدیر از اساتید و روسای دانشگاهها گفت؛ لازمه رشد کمی و کیفی محصولات کشاورزی و استفاده از ظرفیت بنگاه اقتصادی مطلوب، آموزش صحیح و پژوهش است که جهاد کشاورزی بر این اصل تاکید دارد.
محسن زاده همچنین از پروژه احداث مرکز رشد و پارک علم و فناوری این دانشگاه استقبال کرد و افزود؛ شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان آماده همکاری با مراکز آموزش عالی است و از مراکز رشد نیز استقبال میکند و آماده است با عقد تفاهم نامه در حوزه های مختلف با دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد مغان و مرکز رشد و معاونت آموزشهای عمومی و مهارتی این دانشگاه همکاری کند.