حضور ریاست و کارکنان آموزشکده در مراسم یادواره شهدای شهرستان پارس آباد با محوریت دانشجوی شهید ابوالحسنی

مراسم یادواره شهدای شهرستان پارس آباد روز شنبه ۹۷/۰۹/۰۳با محوریت سرداران شهید و دانشجوی شهید غلامحسین ابوالحسنی با حضور فرماندار، بخشدار بخش مرکزی، فرماندهان سپاه و هنگ مرزی، جمعی از مسئولین شهرستانی، خانواده های معظم شهدا، روسای دانشگاه ها، اعضای هیئت علمی، اساتید و جمعی از دانشجویان در دانشگاه پیام نور واحد پارس آباد برگزار شد. در این مراسم معنوی دکتر ولیزاده معاون محترم دانشگاه و ریاست مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد پارس آباد بهمراه کارکنان آموزشکده حضور داشتند.