پیام ریاست دانشگاه سما پارس اباد بمناسبت چهل و دومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران

والفجر، ولیال عشر

دهه مبارک فجر، سرآغاز طلوع خورشید انقلاب اسلامی است. روزی که نور ایمان بر ظلمت و تاریکی غلبه کرد و همچون چراغی فروزان، راهگشای ما بسوی عزت و کرامت شد.
در پرتو طلوع فجر درخشان انقلاب اسلامی، اسلام، حیاتی دوباره یافت و عزت طلبی، خودباوری و خوداتکایی، جای سال ها ذلت، تحقیر و وابستگی را گرفت و فریاد رسای استقلال، آزادی، آزادگی، جمهوری اسلامی و سرافرازی و سربلندی بر بلندای این سرزمین طنین انداز گردید.
اینجانب با تبریک ایام الله دهه مبارک فجر به تمامی ملت شریف ایران اسلامی بویژه دانشگاهیان شهرستان پارس اباد و تجدید میثاق دوباره با آرمان های امام راحل و بیعت مجدد با رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، خالصانه ترین درود و سلام های خود را به روح و روان پاک و مطهر بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران و تمامی شهدا و ایثارگران گرانقدر دوران انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و مدافعین حرم تقدیم می داریم.
رئیس دانشگاه سما واحد پارس اباد
دکتر ودود ولیزاده