ریاست دانشگاه سما پارس اباد در پیامی فرارسیدن سال نو را تبریک گفتند

دکتر ودود ولیزاده رئیس دانشگاه سما واحد پارس آباد با صدور پیامی، فرارسیدن سال ۱۴۰۰ را تبریک گفتند.

بسم الله الرحمن الرحیم

یا مقلّب القلوب و الابصار، یا مدبر اللیل و النهار، یا محوّل الحول و الاحوال، حوّل حالنا الى احسن الحال
بهار، فصل رویش و نو شدن طبیعت و انعکاس جلوه جمال خداوند در قامت طبیعت است که تلاقی این شکوه عظمت الهی با سنت حسنه نوروز باستانی بیانگر حرکت انسان به سمت احسن الحال است. چه نیکو خواهد بود در نوروز، شروعی تازه برای دلهایمان باشد و غبارها را از خود بزداییم و زیستن دوباره طبیعت، مهلتی برای شکوفایی و نو شدن افکارمان باشد.
اینجانب ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن عید نوروز، از خداوند منان برای همگان، علی الخصوص همکاران پرتلاش و دانشجویان عزیز دانشگاه سما واحد پارس آباد آرزوی سالی پربرکت، همراه با عزت، سلامتی، عاقبت به خیری، موفقیت و آرامش قلبی مسئلت دارم و امیدوارم در سال پیش رو مجموعه بزرگ سما بیش از پیش در مسیر اعتلای ایران اسلامی گام بردارد.

دکتر ودود ولیزاده
رئیس دانشگاه سما