دیدار معاونت محترم آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد با ریاست جدید سما

روز سه شنبه ۹۷/۰۹/۰۶معاونت محترم آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد بهمراه کارکنان حوزه آموزشی و پژوهشی  با دکتر ولیزاده ریاست جدید مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد پارس آباد دیدار کردند. در این دیدار دکتر فرجیان معاونت محترم آموزشی و پژوهشی واحد انتصاب دکتر ولیزاده را بعنوان معاون دانشگاه و رییس مرکز آموزشی و فرهنگی سما تبریک گفتند و آرزوی موفقیت در مسئولیت جدید را از خداوند متعال برای وی خواستار شدند.دکتر ولیزاده ریاست محترم مرکز آموزشی و فرهنگی سما نیز از حضور معاونت محترم آموزشی و پژوهشی و سایر همکاران واحد تشکر و قدردانی کردند.