برگزاری اولین جلسه ریاست محترم آموزشکده سما با کارکنان

اولین جلسه ریاست آموزشکده سما واحد پارس آباد ساعت ۸صبح روز چهارشنبه مورخه ۹۷/۰۹/۰۷ در محل دفتر ریاست آموزشکده برگزار شد.
در ابتدای این جلسات آقای دکتر ولیزاده ضمن خوشامدگویی به کارکنان به برنامه های آتی در حوزه اموزشکده و مدارس اشاره کردند و با اشاره به اهمیت تبلیغات در دنیای امروز و ضمن برشمردن انواع تبلیغات بر برندسازی مجموعه سما تاکید کردند. ایشان برخورد مناسب با دانشجویان،دانش آموزان و اولیاء آنها و ارباب رجوع تاکید و فضاسازی مناسب محیط آموزشکده و مدارس را از واجبات دانستند. معاون دانشگاه و رییس مرکز آموزشی و فرهنگی سما، با اشاره به رفع نواقصات آموزشکده و مدارس در طی هفته های آتی خواستار افزایش تعاملات و ایجاد همدلی و اتحاد جهت حل مشکلات را خواستار شدند.
در پایان این جلسه هر یک از کارکنان، ضمن ارائه گزارش مختصر از فعالیت های انجام گرفته به بیان نقطه نظرات خود در حوزه محتلف پرداختند.