کمک مومنانه بسیجیان دانشگاه آزاد اسلامی و آموشکده سما واحد پارس آباد مغان

همزمان با ماه مبارک رمضان و در آستانه سالروز شهادت نخستین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت علی علیه السلام، بسیج دانشجویی شهرستان پارس آباد، بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی پارس آباد، بسیج کارکنان و کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی و آموزشکده سما واحد پارس آباد مغان تعداد ۶۰ بسته حمایتی در ماه مبارک رمضان به ارزش ۷۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال آماده و در بین نیازمندان توزیع کردند. در این مراسم سرهنگ نوری فرمانده سپاه شهرستان پارس آباد از همه دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی و آموزشکده سما واحد پارس آباد مغان که در این امر خداپسندانه شرکت کردند تقدیر و تشکر میکنم.
فرمانده سپاه شهرستان پارس آباد افزودند: حمایت از همنوع و افراد نیازمند که در این شرایط سخت کرونایی دچار خسارت و مشکل تامین معیشت شدند وظیفه هر مسلمان و شهروندان است. انتظار داریم کسانی که توانایی کمک دارند و می توانند باری از مشکلات مردم بردارند در این ماه مبارک رمضان همت بخرج دهند و یاری رسان باشند.
از دانشجویان ، کارکنان و اساتید بسیجی که در این حمایت شرکت کردند بار دیگر تشکر میکنم.