برگزاری نشست بصیرتی با عنوان حضور حداکثری در انتخابات

در جهت خلق حماسه سیاسی و حضور حداکثری در انتخابات،  نشست روشنگری و بصیرت افزایی در تاریخ ۱۴۰۰/۳/۱۲  با حضور ریاست و کارکنان آموزشکده  و مسئول بسیج دانشجویی دانشگاههای شهرستان در محل دفتر ریاست آموزشکده واحد پارس اباد مغان با رعایت پروتکلهای بهداشتی برگزار شد.

در این جلسه ریاست آموزشکده از مردم به عنوان «دژ تزلزل ناپذیر انقلاب و اسلام» یاد کرد و گفت لازمه حضور امروز مردم برای حفظ انقلاب و خون مقدس شهدا بیش از گذشته احساس میشود.

دکتر ولیزاده گفت: انتخابات امسال به یک موضوع بین المللی تبدیل شده است و ۲ عامل را سبب تعیین هدف ملت دانست: ابتدا تامین امنیت کشور در سایه انتخاب پرشور و حداکثری سپس انتخاب یک انسان صالح، مومن، انقلابی و با همت که این امر تحقق پیدا کند و دشمن را «ناکام» خواهیم نمود.

رئیس آموزشکده سما واحد پارس آباد افزود: وظیفه هر انسان آزاده زمینه سازی برای دولت جهانی حضرت امام زمان است که این مسئولیت را باید با نزاکت و درایت به نحو احسن به سر منزل مقصود رساند.