دومین جلسه کمیته راهبردی دانشکده سما برگزارشد

دومین جلسه کمیته راهبردی با هدف بررسی مشکلات دانشکده ، تعیین راهکار جهت گذر از شرایط فعلی، همگامی با راهبردهای سازمان سما با حضور دکتر ولیزاده ریاست دانشکده  و کارکنان سما صبح امروز(شنبه مورخه۹۷/۰۹/۱۰) در محل دفتر ریاست دانشکده برگزار شد.

خرید یا استیجاری فضای آموزشی مناسب برای احداث و راه اندازی مدارس در سایر مقاطع،  برنامه ریزی برای بین المللی کردن دانشکده ، تشکیل هسته های دانش بنیان، ارایه خدمات آموزشی مطلوب به دانش آموزان طرح برون سپاری آموزش و پرورش از جمله مباحث مطرح شده در این جلسه بود.