برگزاری جلسه هم اندیشی ریاست دانشکده با کارکنان حوزه اداری ومالی

جلسه هم اندیشی و نشست صمیمی دکتر ولیزاده ریاست محترم دانشکده با کارکنان حوزه اداری و مالی صبح امروز(دوشنبه۹۷/۰۹/۱۲) در محل دفتر ریاست برگزار شد. در این جلسه دکتر ولیزاده از زحمات و تلاشهای کارکنان دانشکده در انجام وظایف و همکاری در پیشبرد اهداف سازمان سما و حس مسئولیت کارکنان در حوزه های مختلف، تقدیر و تشکر نمودند. ریاست محترم دانشکده سما واحد پارس اباد ضمن تاکید بر تشکیل جلسات هم اندیشی افزودند: در این جلسات باید با هم اندیشی و هم فکری چنانچه پیشنهاد یا مشکلاتی وجود دارد بررسی و مرتفع گردد. در ادامه دکتر ولیزاده بر لزوم برنامه ریزی کوتاه مدت و بلند مدت در حوزه اداری و مالی تاکید کردند.در ادامه جلسه هر یک از کارشناسان حوزه اداری و مالی، به گزارشی از عملکرد حوزه اداری و مالی پرداختند و فعالیت های انجام شده در این حوزه رابطور مشروح ارائه نمودند.