ثبت نام آموزشکده سما

آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد پارس آباد از بین دیپلمه های رشته مختلف بدون کنکور در رشته های زیر دانشجو می پذیرد: کامپیوتر- معماری- عمران- نقشه برداری- الکترونیک- تاسیسات مکانیکی ساختمان- حسابداری- تربیت بدنی- امور اداری- مربی مهد کودک. مزایای تحصیل در دانشکده سما واحد پارس آباد: تسهیلات مالی(انواع وام) – تخفیف هزینه دندان پزشکی- داروخانه-باشگاههای ورزشی و استخر و… علاقمندان جهت اطلاع بیشتر و ثبت نام می توانند به دانشکده سما واحد پارس آباد- خیابان جهاد مراجعه فرمایند. همچنین می توانند با روابط عمومی واحد تماس حاصل فرمایند. شماره تلفن های تماس:

۰۴۵۳۲۷۲۸۵۲۵ – ۰۴۵۳۲۷۲۴۰۰۴