مدارس بین المللی سما در پارس آباد راه اندازی می شود

رییس مرکز فرهنگی آموزشی سما استان اردبیل گفت: این مرکز در راستای توسعه این مرکز آموزشی بدنبال ایجاد مدارس بین المللی در شهرستان مرزی پارس آباد مغان است.

محمد اثنی عشری روز یکشنبه ۹۷/۰۹/۱۱در نشست خبری با اصحاب رسانه افزود: برای ایجاد این مدارس آموزشی مطالعات لازم با هماهنگی سازمان سما و با هدف جذب دانش آموزان از کشور آذربایجان و ارائه آموزش های فنی و حرفه ای انجام شده و پارس آباد بعنوان آزمونه این طرح در استان اردبیل انتخاب شده است.
وی اظهار داشت: در حال حاضر مراکز آموزشی سما دارای ۲ هزار دانش آموز در استان اردبیل است که طبق برنامه در سال ۱۴۰۰ این میزان به ۳۰ هزار نفر خواهد رسید.
رییس مرکز فرهنگی آموزشی سما استان اردبیل افزود: مدارس سما در الگوی جدید و برنامه های مدون به واحدهای اموزشی کارآفرین و مهارت آموزی برای دانش آموزان و دانش آموختگان تبدیل می شود.
اثنی عشری گفت: سما تنها مرکز آموزشی در کشور است که تحصیلات و آموزش را از مقطع پیش دبستان شروع کرده و تا مقطع کارشناسی ارشد پیش می برد.
وی ادامه داد: مدل چشم انداز مجموعه سما با الگو برداری از آموزش عالی کشور و دانشگاه آزاد اسلامی به گونه ای ترسیم شده که یک دانش آموز با طی نمودن دوران تحصیل و خروج از مدرسه حداقل ۵۰ نوع مهارت را یاد گرفته باشد.
رییس مرکز آموزشی و فرهنگی سما اردبیل با اشاره به ۵۰ محصول دانش‌بنیان سما در استان اردبیل گفت: از این مجموعه سه محصول مهم دانش بنیان سما شامل کف پوش، دیوار و کیت با حضور معاون سما رونمایی شد و بقیه تا مهر سال آینده معرفی می‌شوند.
مراکز آموزشی سما وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی در استان اردبیل ۲ هزار دانش آموز و ۲ هزار دانشجو در مقطع کاردانی و کارشناسی دارد.