پیام تبریک ریاست دانشگاه فنی سما بمناسبت روزدانشجو

دکتر ودود ولیزاده؛ ریاست محترم دانشگاه فنی سما واحد پارس آباد به مناسبت فرارسیدن روز دانشجو با صدور پیامی این روز را گرامی داشتند.
متن پیام بدین شرح است:

بسمه تعالی
۱۶ آذر نشان از شعور سیاسی و ایستادگی دانشجوی مسلمان در برابر نظام استبدادی است و یادآور سه شهید راه ایستادگی  و آزادگی که خون پاکشان بر زمین دانشگاه ریخت و آزادگی و مردانگی از آن رویید و جاودانه شد.
نثار شادی روحشان درود می فرستیم.
امید است دانشجویان آگاه  سرزمینمان در ادامه حرکت گران‌قدر آن سه عزیز ، صیانت از آزادی و استقلال  کشور ، به تبعیت از رهنمودهای مقام معظم رهبری  در تمامی عرصه‌ها بویژه، عرصه جهاد علمی  فردایی بهتر را برای ایران اسلامی رقم زنند.
اینجانب روز ۱۶ آذر؛ روز دانشجو را به کلیه دانشجویان کشور، به ویژه دانشجویان عزیز، پرتلاش و ساعی دانشکده فنی سما واحد پارس آباد تبریک میگویم و از درگاه خداوند متعال برای دانشجویان و جامعه دانشگاهی عزت و تندرستی و توفیق روزافزون خواستارم.

دکتر ودود ولیزاده
ریاست محترم دانشگاه فنی سما                                                             واحد پارس آباد مغان                                                                             آذرماه۹۷