به مناسبت هفته پژوهش جلسه برنامه ریزی پژوهشی سما واحد پارس آباد برگزار گردید

به مناسبت هفته پژوهش جلسه هماهنگی و برنامه ریزی پژوهشی رأس ساعت ۸:۳۰ صبح روز شنبه مورخ ۹۷/۰۹/۱۷ در محل دفتر ریاست دانشکده با حضور دکتر ولیزاده ریاست محترم دانشکده، و کارکنان حوزه پژوهشی برگزار گردید. رئیس دانشکده سما واحد پارس آباد به بیان اهمیت پژوهش در دانشگاه پرداختند و افزودند؛ یکی از اهداف اصلی حوزه ی پژوهشی تحقیق و پژوهش است که بایستی در کنار بحث های فرهنگی و آموزشی به آن توجه ویژه داشت.در این جلسه دکتر ولیزاده به فراهم کردن بستر مناسب و برنامه ریزی های لازم برای برگزاری هر چه با شکوهتر هفته پژوهش تاکید کردند و افزودند هفته پژوهش فرصتی هست تا به شناسایی و معرفی توانمندیهای پژوهشی دانشکده فنی سما واحد پارس آباد پرداخت. دکتر ولیزاده بازدیدهای علمی، برگزاری مسابقات علمی و برپایی نمایشگاه از دستاوردهای دانشجویان و دانش آموزان را از مهمترین برنامه های هفته پژوهش دانشکده عنوان کردند.