جلسه ریاست دانشکده سما با مدیران هنرستان شهرستان پارس آباد

جلسه مشترک ریاست محترم دانشکده فنی و حرفه ای سما واحد پارس آباد با مسئول آموزش متوسطه اداره آموزش و پرورش شهرستان و مدیران هنرستان خوارزمی و مغان صنعت در رابطه با طرح برون سپاری، روز چهار شنبه مورخه۹۷/۰۹/۱۷در محل دفتر ریاست آموزشکده سما برگزار شد.
در این جلسه دکتر ولیزاده با اشاره به امکانات و تجهیزات لازم آموزشی و کارگاهی و آزمایشگاهی دانشکده، گفتند: ظرفیت بالایی که این مجموعه دارد، آموزش و پرورش میتواند از این ظرفیت حداکثر استفاده را داشته باشد و خوشبختانه رشته‌های فراوانی در حوزه رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش در این زمینه وجود دارد که دانش آموزان می‌توانند برای ادامه تحصیل خود انتخاب کنند. ریاست سما از مدیریت محترم آموزش و پرورش بابت همکاری در حوزه مدارس و بویژه طرح برون سپاری تقدیر و تشکر کردند و افزودند با توجه به ظرفیت بالایی دانشکده،انتظار داریم که قراردادهای طرح برون سپاری در سال آینده افزایش قابل چشمگیری داشته باشد تا دانش آموزان از امکانات این دانشکده بهره مند شوند.در ادامه دکتر ولیزاده ریاست دانشکده از زحمات و همکاریهای مهندس برزگر مسئول آموزش متوسطه اداره اموزش و پرورش شهرستان پارس اباد و اقای شکری مدیر هنرستان خوارزمی و آقای حضرتی مدیر هنرستان مغان صنعت تقدیر و تشکر کردند.