امام خامنه‌ای در پیامی حادثه مصیبت‌بار درگذشت دانشجویان دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات را تسلیت گفتند.

در پی وقوع حادثه برای اتوبوس حامل دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران که به جان باختن و جراحت تعدادی از دانشجویان انجامید، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پیامی این حادثه‌ی مصیبت‌بار و دردآور را تسلیت گفتند.

متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:

بسمه تعالی

حادثه مصیبت‌بار امروز که به درگذشت هشت نفر از دانشجویان عزیز و زخمی شدن تعدادی دیگر انجامید بسیار دردآور و تأسف‌بار است. اینجانب ضمن ابراز همدردی با مصیبت‌دیدگان و عموم جامعه‌ دانشگاهی، به همه‌ بازماندگان این عزیزان تسلیت عرض می‌کنم و شفای مجروحان را از خداوند متعال مسئلت می‌نمایم و از خداوند صبر و اجر برای خانواده‌های داغدار طلب می‌کنم.

سیّدعلی خامنه‌ای
۹۷/۱۰/۰۴