پیام رئیس دانشگاه سما واحد پارس آباد بمناسبت سالروز حماسه نه دی

به مناسبت بزرگداشت سالروز ۹ دی، رئیس دانشگاه فنی سما واحد پارس آباد مغان پیامی را صادر کردند.

باسمه تعالی

۹ دی ماه ۸۸، نقطه سرنوشت ساز تقابل همه جانبه جبهه استکبار و معاندین نظام با اسلام، انقلاب و ولایت فقیه در یکی از حساس ترین مقاطع تاریخی این کشور بود که با حضور اعجاب آور، آگاهانه و برخاسته از بصیرت متکی بر ایمان و اراده الهی ملت ایران، حماسه ای ماندگار، الهام بخش و عبرت آموز برای همیشه تاریخ لقب گرفت.

امت مسلمان ایران در ۹ دی در تجمع بزرگ عاشورایی خود یک بار دیگر قهر انقلابی خود را در برابر توطئه­ های جبهه باطل به نمایش گذاشتند و ناامیدی را در قلب سیاه سران استکبار کاشتند.
دانشگاه فنی سما پارس آباد، ضمن گرامیداشت حماسه ۹ دی و تقدیر و تشکر از حضور پرشور آنها، اعلام می دارد همچون سایر احاد ملت شریف و بزرگوار ایران اسلامی با بصیرت در راستای اهداف انقلاب اسلامی گام بر خواهد داشت.
دکتر ولیزاده
رییس دانشگاه فنی سما