مراسم گرامیداشت حماسه نه دی

مراسم گرامیداشت حماسه نه دی روز بصیرت و میثاق امت با ولایت با حضور برخی مسئولین شهرستان، اساتید،کارکنان و دانشجویان دانشگاه ازاد اسلامی و دانشکده سما واحد پارس اباد در محل سالن اجتماعات واحد با سخنرانی دکتر طباطبایی رییس محترم دادگستری شهرستان پارس آباد مغان برگزار شد.
سید عبدالله طباطبایی صبح امروز در جمع دانشجویان و اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی و دانشکده فنی سماواحد پارس اباد مغان با تشریح اصل پایبندی به ولایت و در مسیر امام قرار گرفتن گفت: در طول چهل سال از عمر با برکت انقلاب اسلامی هر زمان که در تنگنا بوده ایم با اتکا و تبعیت از ولایت فقیه پیروز میدان مبارزه با دشمن شده ایم. وی همچنین با تاکید بر بصیرت شناسی سیاسی افزود: ۹دی و ایام قبل از ۹دی برای ملت ایران یک نعمت بود و این وضعیت به ما نشان داد دشمن نظام ما چه کسانی هستند و در واقع ۹ دی بود که باعث شد نقاب از چهره فتنه گران برداشت.