جلسه هماهنگی امتحانات پایان نیمسال اول۹۸-۹۷

جلسه هماهنگی با حضور دکتر ولیزاده ریاست محترم دانشگاه سما روز دوشنبه مورخه۹۷/۱۰/۱۰به منظور برگزاری بهتر امتحانات پایان نیم‌سال اول تحصیلی ۹۸- ۹۷در سما واحد پارس اباد، برگزار شد.
در این جلسه، دکتر ولیزاده، در سخنانی با اشاره به این‌که امتحانات از جمله امور بسیار مهم در دانشگاه است و در صورت بی توجهی به این موضوع تمام زحمات کارکنان و استادان دانشگاه در طول یک نیم‌سال از بین می‌رود به حساسیت امتحانات و اهمیت برگزاری مطلوب آن‌ها پرداخت و از حاضران درخواست کرد در صورتی که در برگزاری امتحانات پایان نیم‌سال قبل مشکلاتی مشاهده کردند ضمن ذکر آن‌ها، پیشنهادهای سازنده خود را برای بهبود شرایط ارایه نمایند.ریاست دانشگاه سما واحد پارس اباد افزودند: « برگزاری امتحانات نتیجه یک نیمسال فعالیت دانشجویان است که لازم است شرایط استاندارد برای همه دانشجویان بصورت یکسان آماده گردد تا امتحانات در فضایی سالم همراه با نظم وآرامش برگزار گردد.» دکتر ولیزاده با بیان این که برگزاری منظم و سالم امتحانات یکی از رسالتهای مهم علمی و فرهنگی در دانشگاه ها است اظهار کرد:« با برنامه ریزی دقیق و منظم علاوه بر ارتقاء زیرساخت های دانشگاه بایستی در راستای افزایش بار علمی دانشجویان نیز تلاش های زیادی صورت پذیرد . » در ادامه مسئولین برگزاری امتحانات ،توضیحاتی را درخصوص مسائل مربوط به امتحانا ت از جمله، نحوه توزیع سؤالات، تقسیم وظایف ، توجه به برنامه مراقبت ها ،رعایت نظم و انضباط و… را مطرح کرده و کارکنان مرکز نیز به ارائه پیشنهادات و نظرات خودپرداختند.

?