برگزاری جلسه فرهنگی، دانشجویی در دانشگاه فنی سما واحد پارس اباد

روز شنبه ۸ دی ماه جلسه فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی سما واحد پارس اباد با حضور ریاست و کارکنان در محل دفتر ریاست برگزار شد.
در ابتدایی این جلسه دکتر ولیزاده، ریاست دانشگاه فنی سما واحد پارس اباد ضمن عرض تسلیت، با ذکر فاتحه یاد و خاطره جانباختگان سانحه هولناک واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی را گرامی داشتند، در ادامه جلسه ریاست دانشگاه ضمن تشکر از زحمات و تلاشهای حوزه های دانشجویی و فرهنگی دانشگاه اظهار داشت: امیدوارم با تشکیل منظم جلسات با کارکنان حوزه فرهنگی و دانشجویی، با همفکری و تعامل بیشتر بتوانیم راهکارهای مثبت و سازنده در جهت رفع مسایل دانشجویی، فرهنگی در دانشگاه برداریم. در ادامه هریک از کارکنان ضمن بیان مشکلات و دیدگاههای خود، علاقمندی خود را در جهت هم افزایی و نوآوری در فعالیت های فرهنگی، و یافتن راه های مناسب برای تحول مثبت و گسترش فعالیت های فرهنگی در دانشگاه اعلام کردند.

?