گردهمایی مشترک معاونان دانشگاه و روسای مراکز سما سراسر کشور در مشهد مقدس

گردهمایی مشترک دبیران شوراهای نظارت و هماهنگی، معاونان دانشگاه و روسای مراکز آموزشی و فرهنگی و روسای آموزشکده های سراسر کشور در دارالقرآن صحن جمهوری حرم مطهر امام رضا (ع) با پیام تلفنی دکتر توکلی رئیس سازمان سما آغاز شد. وی با اشاره به عنایت خاصی که شامل سماییان شده و توانسته اند نشست خود را در کنار بارگاه ملکوتی امام رضا برگزار کنند گفت: این دوره به منظور پی گیری سیاست های سازمان سما باید بر روی جذب دانشجو با توجه به طرح ۳_۳_۶ باشد وی با اشاره به بحث در آمد زایی و ارائه راهکارهایی در همین راستا به تبادل رشته و دانشجو درون استانی و برون استانی تاکید کرد.

سلطانی صبور معاون آموزشی، پژوهشی سازمان سما سخنران بعدی نشست معاونان و روسای آموزشکده های سما سراسر کشور در اولین روز برنامه در صحن جمهوری حرم رضوی بود .
وی با اشاره به سیاست های سازمان سما که توسط دکتر توکلی در برنامه اعلام شد گفت:«معاونان ما در پایان این دوره برنامه عملیاتی یک سال پیش رو را باید طراحی کنند و پس از بازگشت به مراکز خود این طرح ها را به سازمان ارسال نمایند.»
و موضوع بعدی که همه همکاران باید به آن توجه ویژه داشته باشند را موقعیت زمانی اعلام کرد و گفت:«ما باید به مسائل روز جامعه شناخت کافی داشته باشیم زیرا کسی که ماهیت زمان خود را بشناسد مورد حمله قرار نمی گیرد و عالم بودن به زمانه خود از ضروریات است.»
معاون سما با تاکید به برنامه های فرهنگی گفت:«مسوولان سما باید با پر رنگ کردن محافل قرآنی دانش آموزی و دانشجویی ارتباط نزدیک قشر جوان را فراهم کنند و تضمین و ایمنی آنان را از جریانات انحرافی ایجاد کنند.»
سلطانی صبور با اشاره به برنامه ریزی های براندازان جمهوری اسلامی گفت: حفظ نظام جمهوری اسلامی و ولایت فقیه از اصول مسلم ماست که باید به آن توجه خاص کنیم زیرا دشمن به دنبال کمرنگ کردن این دو اصل است که امام راحل همیشه به آن تاکید داشته است .