آغاز ثبت نام بدون آزمون نیمسال دوم سالتحصیلی۹۸-۹۷

رییس دانشگاه سما واحد پارس اباد از آغاز ثبت نام بدون آزمون نیمسال دوم سالتحصیلی ۹۸-۹۷ خبرداد.
دکتر ولیزاده با اعلام زمان ثبت نام بدون آزمون نیمسال دوم تحصیلی گفت: «ثبت نام نیمسال دوم تحصیلی دانشگاه سما آغاز شده و تا اواسط بهمن ماه ادامه دارد».

وی در ادامه خاطر نشان کرد:«کلیه دیپلمه ها (ریاضی فیزیک، تجربی، انسانی، فنی و حرفه ای و کاردانش) با مراجعه به سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.azmoon.org و انتخاب لینک کاردانی پیوسته بدون آزمون ویا مراجعه به دانشگاه سما واحد پارس اباد واقع در خیابان جهاد اقدام به ثبت نام نمایند. دکتر ولیزاده با اشاره به ثبت نام رایگان خانواده معظم شهدا و جانبازان، تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی، اعطای وام های بلند مدت شهریه و تقسیط شهریه را از مزایای تحصیل در دانشگاه سما عنوان کردند.
لازم به ذکر است دانشگاه سما واحد پارس آباد در رشته های محتلف از جمله( کامپیوتر، حسابداری، نقشه برداری، امورادرای، معماری، تربیت بدنی، برق صنعتی-الکترونیک، برق الکترونیک، عمران، مکانیک، مدیریت خانواده، مربی مهد کودک، شهرسازی، رباتیک، تاسیسات مکانیکی ساختمان) دانشجو می پذیرد.