جلسه کمیته جذب دانشجو با حضور ریاست برگزار شد

جلسه کمیته جذب دانشجو روز چهارشنبه مورخه ۹۷/۱۰/۲۶ در محل دفتر ریاست سما واحد پارس آباد مغان برگزار شد.
در این این جلسه که با حضور ریاست دانشگاه سما و اعضای کمیته جذب دانشجو برگزار شد. دکتر ولیزاده با اشاره به وظیفه مهم کمیته جذب دانشجو، اظهار کردند: برنامه‌ریزی هماهنگ و منسجم در شاخه‌های مختلف تبلیغات به همراه اجرای آنها به صورت یک مجموعه مرتبط و با زمان‌بندی مشخص به منظور تاثیرگذاری بهتر و پیشبرد اهداف جذب دانشجو از وظایف اصلی این کمیته است که باید با تشکیل تیم عملیاتی و به کارگیری تمام ظرفیت دانشگاه و استفاده از رسانه‌ها و ابزارهای ارتباط جمعی و … کمپین جذب دانشجو را برنامه‌ریزی و اجرا نمایند.» ریاست دانشگاه سما واحد پارس آباد در ادامه افزودند: که با برنامه‌ریزی درست می‌توان به کوتاه‌ترین و مناسب‌ترین راه دست یافت. دکتر ولیزاده گفتند:« این کمیته باید ابتکار عمل، خلاقیت و نوآوری داشته باشد تا بتواند در جذب دانشجو موفق عمل نماید.»

?