نشست صمیمی ریاست دانشکده با کارکنان در آستانه فرا رسیدن عید باستانی نوروز

در مورخه ۹۷/۱۲/۲۲ نشست صمیمی دکتر ولیزاده ریاست محترم دانشکده سما با کارکنان بمناسبت فرا رسیدن سال نو در محل دفتر ریاست برگزار شد. در این نشست صمیمی ریاست محترم دانشکده ضمن تشکر و قدر دانی از زحمات همه همکاران و با تبریک پیشاپیش سال نو بیان داشتند؛ امیدوارم درسال ۹۸ با استمرارهمدلی و تلاش های شما عزیزان سالی پر از موفقیت، سلامتی و کامیابی همراه باشد. در ادامه این نشست دکتر ولیزاده تصریح کردند؛ باید دایما در حال آنالیز خود و برنامه های خود باشیم ونقاط ضعف راشناسایی و نقاط قوت را تقویت نماییم ببینیم چه تهدیدها و فرصت هایی وجود دارد درحال حاضرشرایط اقتصادی کشور به نحوی است که از اسراف و تبذیر بایدبپرهیزیم و از امکانات موجود استفاده بهینه داشته باشیم تا بتوانیم به نحو احسن انجام ماموریت نمائیم. در پایان این مراسم از زحمات کلیه کارکنان آموزشکده سما واحد پارس آباد با اهدا لوحی قدردانی شد.