پیام تبریک رییس دانشکده سما بمناسبت هفته معلم

رییس دانشکده سما واحد پارس اباد مغان، با صدور پیامی فرارسیدن دوازدهم اردیبهشت روز استاد و معلم را به همه‌ اساتید، اعضای هیأت علمی و معلمین سما تبریک گفت.

متن پیام تبریک دکتر ولیزاده به شرح ذیل است:

ن وَالْقَلَمِ وَمَا یَسْطُرُونَ

فرارسیدن ۱۲ اردیبهشت سالروز شهادت استاد شهید آیت الله مرتضی مطهری (ره) و آغاز هفته معلم، یادآور جایگاه والای علم و معرفت و مقام والای معلم در تفکر دینی اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و شکوه و عظمت مردان و زنان فرهیخته‌ای است که در تاریخ پرافتخار این سرزمین، در حریم مقدس دانشگاه و مدرسه و فضای آسمانی تعلیم و تربیت زیباترین جلوه‌های عشق و ایثار را به تصویر کشیده‌اند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری و تبریک روز معلم، از زحمات بی شائبه تلاشگران عرصه علم و معرفت تشکر نموده و از درگاه خداوند سبحان برای آنان توفیق مسألت می نمایم.

دکتر ودود ولیزاده

رئیس دانشکده سما واحد پارس اباد مغان