برگزاری جلسه هفتگی کارکنان با ریاست دانشکده

روز شنبه چهاردهم اردیبهشت ماه نود و هشت جلسه هفتگی دانشکده سما واحد پارس اباد با حضور ریاست و کارکنان در محل دفتر ریاست برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دکتر ولیزاده، ریاست دانشکده سما واحد پارس اباد هفته معلم و فرا رسیدن ماه مبارک رمضان را تبریک گفتند و ضمن تشکر از زحمات و تلاشهای حوزه های مختلف دانشکده اظهار داشتند: امیدوارم با تشکیل منظم جلسات با کارکنان، با همفکری و تعامل بیشتر بتوانیم راهکارهای مثبت و سازنده در جهت رفع مسایل و مشکلات دانشکده برداریم و خدمات بهتری را برای دانشجویان ارایه کنیم. در ادامه جلسه هریک از کارکنان ضمن بحث و تبادل نظر، به بیان گزارش عملکرد خود پرداختند.

?