جلسه هم اندیشی ریاست دانشکده با کارکنان

مورخه بیست و هشتم اردیبهشت ماه نود و هشت جلسه هم اندیشی دکتر ولیزاده ریاست دانشکده سما با کارکنان در محل دفتر ریاست برگزار شد.
در ابتدایی این جلسه دکتر ولیزاده ضمن تبریک ماه مبارک رمضان طی سخنانی، تلاش، همت و همدلی کارکنان دانشکده را در تحقق اهداف عالیه سازمان سما تعیین کننده و قابل تقدیر دانست و گفت: «برقراری ارتباط نزدیک و دریافت نقطه نظرات، دیدگاه‌ها و پیشنهادات و انتقادات همکاران در راستای رفع مشکلات و غلبه بر چالش‌های موجود، یکی از مهمترین رویکردها و سیاست‌های مدیریتی این دانشکده است.
وی آموزشکده و مدارس سما را به عنوان مجموعه‌ای یکپارچه و منسجم یاد کردند و افزودند:« تعالی و بالندگی هرچه بیشتر این مجموعه در گرو توسعه همکاری‌ها و تقویت روحیه همگرایی در میان همه همکاران است.»
در ادامه دکتر ولیزاده گفتند: «یکی از مهمترین انتظارات ما از همکاران، درک شرایط ویژه دانشکده و تلاش مضاعف در پیشبرد بهتر امور است.
در ادامه این جلسه کارکنان ضمن گزارش عملکرد به بیان دیدگاه‌ها، نظرات و پیشنهادات خود در راستای بهبود امور پرداختند.