دکتر ولیزاده ریاست دانشگاه سما پارس آباد طی پیامی از عموم دانشگاهیان، بویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان سما دعوت کرد تا در راهپیمایی روز جهانی قدس شرکت کنند.

در این پیام آمده است: روز جهانی قدس، فصل مشترک تمام آزادی‌خواهان جهان است که هم‌زمان با آخرین جمعه ماه مبارک رمضان در اقصی‌نقاط جهان و از جمله کشور ما ایران برگزار می‌شود. نامگذاری این روز توسط معمار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی‌(ره) ، نقش مؤثری در تقویت وحدت و انسجام ملت‌های مسلمان در برابر جنایات رژیم صهیونیستی و حامیان این رژیم داشته است.
در بخش دیگر این پیام تاکید شده: بدون شک، با حضور گسترده به جهانیان نشان خواهیم داد که جمهوری اسلامی ایران با وجود تمام فشارها و تحریم‌ها، با صلابتی بیش از سال‌های گذشته، همگام با مسلمانان جهان، در صحنه حضور یافته و پرده از جنایت‌ها و ددمنشی‌های مستکبران بر می‌دارد.
در پایان آمده است: اینجانب به نوبه خود از جامعه دانشگاهی به‌ویژه اساتید، دانشجویان و کارکنان سما پارس اباد دعوت می‌نمایم، همگام با آحاد ملت با حضور در این راهپیمایی، بار دیگر همبستگی، و بیداری اسلامی را در دفاع از مردم ستمدیده فلسطین به جهانیان نشان دهند.