بازدید ریاست دانشکده سما از امتحانات پایان ترم

دکتر ولیزاده ریاست دانشکده سما واحد پارس اباد در حاشیه بازدید از امتحانات نیمسال دوم۹۸-۹۷ گفتند:همکاری و تعامل در برگزاری امتحانات خروجی مطلوبی خواهد داشت.
دکترولیزاده در حاشیه این بازدید با اشاره به ایجاد نظم و انضباط در برگزاری امتحانات، برقراری آرامش و دوری از هر گونه تبعیض را به عوامل اجرایی تاکید کردند.
وی کسب توفیقات حاصله را نتیجه همکاری و تعامل همه ی همکاران عنوان کرد و بیان داشت از همه ی قسمتها و بخشها می خواهیم همچنان در برگزاری امتحانات همکاری لازم را با عوامل اجرایی امتحانات داشته باشند.
ریاست دانشکده از عوامل اجرایی امتحانات بابت برگزاری منظم و مطلوب امتحانات پایان ترم تشکر و قدردانی کردند.