برگزاری جلسه گزارش عملکرد کارکنان دانشکده سما واحد پارس اباد

روز یک شنبه مورخه پنجم مردادماه نود و هشت جلسه گزارش عملکرد کارکنان با حضور ریاست در محل دفتر ریاست برگزار گردید. در ابتدایی این جلسه دکتر ولیزاده ریاست محترم دانشکده ضمن تقدیر و تشکر از تلاش های خالصانه کارکنان گفتند:برقراری ارتباط نزدیک و دریافت نقطه نظرات، دیدگاه‌ها و پیشنهادات و انتقادات همکاران در راستای رفع مشکلات و غلبه بر چالش‌های موجود، یکی از مهمترین رویکردها و سیاست‌های مدیریتی این دانشکده است.
وی آموزشکده و مدارس سما را به عنوان مجموعه‌ای یکپارچه و منسجم یاد کردند و افزودند:« تعالی و بالندگی هرچه بیشتر این مجموعه در گرو توسعه همکاری‌ها و تقویت روحیه همگرایی در میان همه همکاران است.»
در ادامه دکتر ولیزاده گفتند: «یکی از مهمترین انتظارات ما از همکاران، حفظ انسجام و وحدت و همچنین درک شرایط ویژه دانشکده و تلاش مضاعف در پیشبرد بهتر امور است.
در ادامه این جلسه هر یک از کارکنان ضمن گزارش عملکرد حوزه مربوطه به بیان دیدگاه‌ها، نظرات و پیشنهادات خود در راستای بهبود امور پرداختند.

?