دیدار صمیمانه ریاست دانشکده با کارکنان به مناسبت روز کارمند

دکتر ولیزاده،رئیس دانشکده سما واحد پارس اباد در این دیدار صمیمانه ضمن تجلیل از تلاش های خالصانه کارکنان صدیق و تلاشگر دانشکده ، توفیقات کسب شده در عرصه های مختلف را حاصل تلاش های بی دریغ مجموعه دانشکده برشمرد و اظهار امیدواری کرد که با همت و تلاش آنان بتوانیم گام های موثری در راستای تعالی دانشکده و دستیابی به اهداف والای مجموعه برداریم.
رئیس دانشکده سما ضمن تقدیر از زحمات کارکنان تلاشگر دانشکده از نزدیک روز کارمند را به آنان تبریک گفت و توفیقات روزافزون آنان را در تمامی مراحل زندگی و شغلی آرزو کردند.