مراسم گرامیداشت هفته بسیج

شرکت ریاست و کارکنان دانشکده سما در مراسم گرامیداشت هفته بسیج با محوریت تبیین بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد مغان.

سرهنگ نوری فرمانده سپاه شهرستان پارس آباد؛
◽️۶۴ پروژه در سال ۹۸ در عرصه محرومیت زدایی و خدماتی در شهرستان پارس آباد اجرا و عملیاتی شد.
◽️اگر روحیه جهادی و شهادت طلبی در سر سفره های مردم قرار بگیرد مسلما مردم قدردان خواهند بود و خدمات را احساس خواهند کرد.
◽️ خنجر بیرونی دشمنان دردناک است ولی دردناکتر از آن جهالت و نادانی برخیها داخل کشور که با دشمن همسو می شوند.
◽️اگر انقلاب اسلامی با صلابت و قدرت پیش میرود به برکت خون شهداست.
◽️ خسارت جانی و مالی بسیار سنگینی در اختشاشات اخیر دشمنان به کشور وارد کردند. صدها دستگاه آمبولانس که کارشان نجات جان انسانهاست سوزانده شدند. خودروهای آتشنشانی ، شهرداریها، مراکز فرهنگی، مساجد، بانک ها به آتش کشیده شد.
سرشاخه های این شبکه های تروریستی و اختشاشگر سالها آموزش دیده بودند.
لیدرهایی دستگیر شدند که از کشورهای دیگر بودند.
از سلاح های گرم و سرد استفاده کردند و سناریوهای کشته سازی انجام دادند.
اما مردم ولایت مدار از اختشاشگران فاصله گرفتند. مردم با بصیرت فهمیدند که این اختشاشگران هدفی جز براندازی ندارند و مردم با اقتدار جلوی اینها ایستادند و اجازه خودنمایی ندادند.