رئیس دانشگاه سما واحد پارس آباد فرارسیدن سال ۱۳۹۹ را تبریک گفتند.

دکتر ودود ولیزاده رئیس دانشگاه سما واحد پارس آباد با صدور پیامی، فرارسیدن سال ۱۳۹۹ را تبریک گفتند.

متن پیام دکتر ولیزاده به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

یا مقلّب القلوب و الابصار، یا مدبر اللیل و النهار، یا محوّل الحول و الاحوال، حوّل حالنا الى احسن الحال
بهار، فصل رویش و نو شدن طبیعت و انعکاس جلوه جمال خداوند در قامت طبیعت است که تلاقی این شکوه عظمت الهی با سنت حسنه نوروز باستانی بیانگر حرکت انسان به سمت احسن الحال است. چه نیکو خواهد بود در نوروز، شروعی تازه برای دلهایمان باشد و غبارها را از خود بزداییم و زیستن دوباره طبیعت، مهلتی برای شکوفایی و نو شدن افکارمان باشد.

ایران اسلامی هم اکنون در شرایط سختی قرار دارد، ابتلای جمعی از هموطنان عزیزمان به ویروس کرونا و درگذشت آنان رنجی را بر دلهایمان وارد کرده که عبور از آن تنها با همدلی و یکدلی مسئولان و همکاری مردم شریف ایران برای کنترل و ریشه کنی این ویروس منحوس میسر خواهد بود. جا دارد از ایثار و زحمات خستگی ناپذیر پزشکان، پرستاران و همه دست اندرکاران جامعه پزشکی که روزهای پرمخاطره ای را سپری می‏کنند، تشکر و قدردانی داشته باشم و برای همه این عزیزان آرزوی سلامتی می کنم.
اینجانب ضمن تبریک مجدد به مناسبت فرارسیدن عید نوروز، از خداوند منان برای همگان آرزوی سالی پربرکت، همراه با عزت، سلامتی، عاقبت به خیری، موفقیت و آرامش قلبی مسئلت دارم و امیدوارم در سال پیش رو مجموعه بزرگ سما بیش از پیش در مسیر اعتلای ایران اسلامی گام بردارد.

دکتر ودود ولیزاده
رئیس دانشگاه سما